GiGahits ledenbanners

GiGahits Info

Traffic
Totaal websites : 719
Surfs vandaag : 6310
Surfs gisteren : 5151
Surfers actief : 3
GiGa-ads
Totaal adv. : 64
Views vandaag : 14
Views gemiddeld : 16421


GIGAHITS NIEUWS

Money-Express
Geld verdienen in een sneltreinvaart !

Money-Express

Meld je snel aan.
Er is ook een refwedstrijd actief.

GiGahits.nl : Privacy pagina

PRIVACY VERKLARING GiGahits.nl

Informatievergaring en het gebruik van informatie
Om deze website te gebruiken moet een gebruiker de registratie eerst voltooien. Tijdens registratie moet een gebruiker zijn contactinformatie (e-mailadres) geven. Deze informatie wordt gebruikt om de gebruiker over de dienst en de producten te contacteren die wij verstrekken of hebben verleend. Wij zullen deze informatie niet verkopen, verhuren of persoonlijke informatie met anderen delen.

Veiligheid
Deze website neemt alle voorzorgsmaatregelen om de persoonlijke informatie van onze gebruikers te beschermen. Wanneer een gebruiker gevoelige informatie via onze plaats voorlegt, is de informatie zowel online als off-line beschermd. Slechts de beheerders van deze website hebben toegang tot de persoonlijke informatie van de gebruikers.

Correctie en het bijwerken van de persoonlijke informatie
Als identificeerbare informatie van een gebruiker aangepast wordt of moet worden, verstrekken wij daarvoor de mogelijkheid zodat de bebruiker deze gegevens kan aanpassen. Dit wordt gedaan in het afgeschermde gedeelte van de website.

Recht om te annuleren
Onze gebruikers kunnen hun lidmaatschap altijd annuleren en daarmee uit alle nieuwsbrieven en gegevensbestanden worden verwijderd. Om dit te doen wordt een link voorzien aan het eind van systeem geproduceerde e-mailberichten van GiGahits.nl. Na klikken hierop wordt de pagina getoond waarmee de gebruiker zijn lidmaatschap kan beeindigen.

Over updates en nieuws van GiGahits.nl
Wij zenden onze gebruikers regelmatig berichten over belangrijke service updates. Ook houden wij onze leden via e-mail op de hoogte van alle andere zaken die van belang zijn voor het lidmaatschap bij GiGahits.

Bericht van aanpassing
Als wij beslissen ons privacybeleid aan te passen dan zullen wij de gebruikers via een e-mail hiervan op de hoogte brengen. De gebruikers hebben dan altijd opnieuw de keus of ze hiermee wel of niet instemmen.

Juli 2006

Servertijd: 18-12-2018 22:06:29 :: Je IP-adres: 35.172.201.102
Adverteren bij Daisycon


PageRank Checking Icon
(C) 2008 - 2018 GiGahits is een initiatief van Milor Hosting / Milor Media - KvK midden-brabant 18074014

Thumbnails by Thumbalizr